lördag 10 mars 2012

Jag har sörjt färdigt...

Jag har EN stor sorg...det är att jag förlorat min Niklas...den sorgen bär jag med mig hela livet...jag har slutat att sörja det jag gjort men inte borde...de jag mött men inte borde...alla jag gjort illa men inte borde...de som gjort mig illa men inte borde...de jag inte kan möta men kanske borde...alla misstag som inte borde ha gjorts...alla jag förlåtit trots att jag inte borde...men jag tror att alla människor har rätt till förlåtelse...vi är inte onda...vi gör dumma saker fast vi inte borde...för att vi just är bara människor...jag har slutat att sörja...jag har kommit så långt i min personliga utveckling att jag kan säga förlåt...och förlåta andra...det är dyrbart...jag har fått den dyrbara gåvan...hoppas att ni andra också får den gåvan...att ni kan förlåta...sluta att fördöma och vara just det finaste man kan vara en HEL MÄNNISKA.....som vågar ta emot kärlek när den finns där.....kram....

2 kommentarer:

  1. Och hur sjutton blev du en sån klok kvinna,jag beundrar verkligen din styrka,det är enormt att du orkar hela tiden,du är värd det bästa,du är inte bara klok du är himmelskt vacker också.Kram.

    SvaraRadera
  2. Tack...jag har ramlat..livet har sparkat skiten ur mig..jag har sparkat på andra...lärt av andras misstag och mest av mina egna..ja,så som livet är för de flesta..och inte orkar jag hela tiden..jag ramlar ofta men reser mig fortare än tidigare...och har lärt mig var groparna finns...kram..

    SvaraRadera