lördag 19 december 2009

- 19 grader i Västerbyn..

En riktigt kall morgon..Hundarna protesterade vilt på morgonrundan..Riktigt skönt att komma in i värmen och dricka hett kaffe.Träffade Sanna och lilla Alexandra igår..vilket litet underverk , tänk att de kan vara så små..och helt "nya" det är fantastiskt.
Efter en sen kväll med mys och glögg ska dagen tillbringas i Gävle med stressade människor..Det ska bli en "belladag" idag..affärer,god mat och som alltid med Bella, mycket tok och skratt.Ska försöka hitta några fina julklappar till de "små".. vars enda intresse är de hemska Teletubbies!!! och eftersom du kan läsa JENNIE så ska du inte tro att jag skriver vad vi ska köpa till dig :)..
Jag hoppas på en lugn dag för själen..det går sakta mot julaftonen och känslorna är delade..svårt att ha den riktiga glädjen när inte Niklas är med..saknar honom mycket just nu..och hoppas att han vet att han alltid finns i mina tankar.
Gör det bästa av er dag och tillbringa tiden och julen med de som betyder något för er. Släng bort alla som tar er energi..lägg inte tid på oviktigheter..tiden är dyrbar och till för att njutas av.
Kramar..Lisa mitt i livet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar